ZORBING

Zorbing constă în rostogolirea unei persoane aflată într-o sferă transparentă de mari dimensiuni pe un teren în pantă (și nu numai). Zorbing-ul este un sport extrem pentru senzațiile de rotire și de aparentă imponderabilitate pe care le oferă. Va punem la dispozitie o minge de zorbing uriasa de 3m, precum si 6 mingi de fotbal cu zorb. Cele 6 mingi au dimensiunea de 1,5m si se adreseaza adultilor, insa sunt deosebit de distractive, participantii incercand sa marcheze gol, in timp ce sunt in mingea de zorb blocati cu exceptia picioarelor.
IN CURS DE ACTUALIZARE

Mingea de zorb va fi intotdeauna manipulata de un trainer din Peppermint Park, care are competenta de a face aceasta operatie.
Acesta se va asigura ca nu exista obiecte ramase in interiorul mingii de zorb de la utilizarea anterioara. De asemenea va pozitiona echipamentele de siguranta pe practicant.

Participantii iau la cunostinta si Regulamentul general disponibil la intrarea in parc, prin semnarea acestui document.

zorb fotbal (1H) – max. 6 jucatori 45 lei

VARSTA:Varsta minima pentru joc este 12 ani, insa pentru persoanele minore, va fi nevoie de acordul prealabil in scris al parintilor sau insotitorilor.
RESTRICTII DE GREUTATE:Limita maxima de greutate este de 100kg.
RESTRICTII DE INALTIME:Persoanele inalte (peste 190cm) ar putea suferi din cauza rotatiei. Participarea se poate face doar pe riscul exclusiv al persoanei adulte.
OCHELARI DE VEDERE:Acestia nu pot fi purtati in timpul jocului, doar lentilele de contact.
INCALTAMINTE:Adidasi sport, cu margini moi sunt necesare pentru toti jucatorii. Nu sunt premise incaltaminte cu toc, sau care au talpa dura, cizme, pantofi de munte, sau cu crampoane. De asemenea nu se permite accesul in sosete sau cu picioarele goale.
IMBRACAMINTEA: Sunt necesare tricouri cu maneca lunga sau scurta (maiourile nu sunt premise). Imbracamintea care are nasturi ascutiti nu este permisa. De asemenea nu sunt premise nici curelele.
ALTE ECHIPAMENTE DE PROTECTIE:Sunt recomandate bandouri de protective pentru genunchi si coate, insa nu sunt obligatorii.
BIJUTERI:Toate bijuteriile, inclusive ceasuri, lanturi, cercei, bratari si inele trebuiesc scoase inainte de joc. Bijuteriile care nu pot fi indepartate vor fi acoperite.
ACCESORII DE PAR: Este recomandat ca parul lung sa fie legat strans la spate cu un elastic. Acele, clipsurile si/sau accesoriile similar care ar putea produce o perforare a mingii nu sunt premise.

Participantii iau la cunostinta si Regulamentul general disponibil la intrarea in parc, prin semnarea acestui document.

zorb fotbal (1H) – max. 6 jucatori 45 lei

Se poate Plătii Cash / Card

Rezervare