PARC AVENTURA

Regulamentul trebuie citit și cunoscut înainte de începerea activităților. Toți vizitatorii parcurg traseele pe propria răspundere. În cazul minorilor, consimțământul este exprimat de către părinți sau însoțitori. Aceștia sunt responsabili atât de siguranța copilului, cât și de comportamentul acestuia pe durata prezenței în parc.

Parcul contine 8 trasee cu diferite grade de dificultate, in total peste 80 de ateliere. Parcul este construit si opereaza la cele mai ridicate standarde de siguranta, respectand norma europeana EN 15567-1. Greutatea maxima acceptata este de 120kg, iar factorul de siguranta este de minim 15, asadar cel mai slab element este proiectat sa sustina de 15 ori mai mult decat greutatea maxima a unui participant.
IN CURS DE ACTUALIZARE

Accesul în parc este posibil doar pentru persoanele ale căror aptitudini fizice și psihice permit parcurgerea autonomă a traseelor conform normelor de securitate. Este interzisă intrarea pe traseu a persoanelor bolnave (febră, probleme cardiace, probleme grave de vedere, dizabilități motorii sau cu rău de înălțime) sau care au consumat băuturi alcoolice, droguri sau medicamente care reduc vigilența.
Conducerea își rezervă dreptul de a exclude din Parc (fără rambursare) orice persoană care nu respectă regulile de securitate, care are un comportament periculos creând un risc pentru sine sau pentru ceilalți, care tulbură liniștea sau activitățile celorlalți. Este interzis accesul pe traseu a persoanelor neautorizate.
Este interzisă parcurgerea traseelor pe timp de intemperii (vânt, furtună, ploaie). Conducerea își rezervă dreptul de a sista activitatea în cazul unor condiții meteo nefavorabile derulării acesteia.
Este interzisă utilizarea echipamentului de înregistrare audio și/sau video in alte scopuri decat cele personale.
Este interzisă vânzarea, cumpărarea, consumul sau posesia de substanţe interzise prin lege în interiorul parcului.
Este interzis accesul pe traseu al persoanelor cu alimente sau guma de mestecat.
Prin citirea prezentului regulament, participanţii îşi exprimă acordul privind posibilitatea includerii în fotografii pentru ilustrare şi suport comercial, pentru promovarea Peppermint Park. Daca nu sunteti de acord va rugam sa va adresati Conducerii Parcului inainte de inceputul activitatilor.
Este interzis accesul pe trasee in conditii meteo nefavorabile. Activitatiile din parc vor fi intrerupte in caz de intemperii (vant puternic, tunete, fulgere, furtuna).

Accesul pe trasee din se face doar cu echipament specializat pus la dispoziție de Peppermint Park (ham, cască de protecție) și doar după instructajul făcut de personalul Parcului. Echipamentul trebuie utilizat doar în felul în care v-a fost indicat. Echipamentul nu este transmisibil și îl închiriați timp de 3 ore de la momentul echipării. Se poate achizitiona timp suplimentar conform tarifelor afisate.
Echiparea și dezechiparea se fac numai de către o persoană autorizată din cadrul Peppermint Park. După terminarea activității, vizitatorii au obligația de a înapoia echipamentele înainte de a părăsi parcul. Va reamintim ca fiecare echipament are o serie care va fi conectata cu datele personale ale dvs. in baza noastra de date.
Echipamentele care nu sunt inapoiate vor fi considerate sustrase si se va proceda la identificarea persoanei si recuperarea prejudiciului.
Echipamentul trebuie utilizat doar în felul indicat de către personalul angajat. Este interzisă ajustarea hamului sau a altor echipamente, deteriorarea echipamentului cu materiale inflamabile sau cu obiecte ascuțite.
Distrugerea echipamentului pus la dispoziție de Peppermint Park din cauza nerespectării instrucțiunilor de folosire va fi suportată de persoana căreia i-a fost închiriat echipamentul/de către persoana vinovată.
Este interzis accesul cu mâncare, băuturi, cu îmbrăcăminte și/sau încălțăminte neadecvată. Este interzis să mestecați gumă în timpul parcurgerii traseelor.
Toti participantii trebuie sa fie imbracati corespunzator: nu pot intreprinde activitati in sandale sau pantofi neadecvati; parul lung trebuie legat la spate; esarfele, bijuteriile care atarna trebuie indepartate, inclusiv ochelari de soare. Peppermint Park nu va fi responsabil de efecte potentiale cauzate de nerespectarea acestor recomandari si nici de deteriorarea bunurilor practicantilor in timpul activitatilor din parc.

Traseele sunt deschise adulților, tinerilor și minorilor însoțiți/supravegheați de un adult și cu acordul scris al acestuia. Participantii trebuie sa aibe minim 100cm si sa nu depaseasca greutatea de 120kg. Copiii trebuie sa fie în permanență sub supravegherea părinților sau a persoanei care îi însoțește care are cel putin 18 ani si care este responsabila ca participantii sub 13 ani vor urma instructiunile de siguranta. Participantii care au sub 110cm vor fi insotiti pe traseu de un adult.
Sunt admise maxim 2 persoane pe o platformă și una pe joc/cablu. Este interzis săritul pe echipament și balansarea sau scuturarea platformei sau a cablului.

Instructajul înainte de intrarea pe traseu, tehnicile de protecție individuală, utilizarea echipamentului și parcurgerea traseului de inițiere sunt obligatorii pentru fiecare participant. Participanții trebuie să urmeze întocmai, fără excepție indicațiile personalului parcului.
Vizitatorii au obligativitatea de a asculta și urma întocmai instrucțiunile personalului calificat. Prezența la demonstrația utilizării echipamentului și a jocurilor efectuate de către personalul nostru este obligatorie.
Folosirea în permanență a tuturor elementelor de siguranță (a carabinierelor) este obligatorie.
Parcurgerea traseelor se face începând cu unul ușor și spre final la cel mai complex.
Participantii iau la cunostinta si Regulamentul general disponibil la intrarea in parc, prin semnarea acestui document.

parc aventura copii (2.5H) – luni – vineri 50 lei
parc aventura copii (2.5H) – sambata – duminica 55 lei
parc aventura adulti (2.5H) – luni – vineri 55 lei
parc aventura adulti (2.5H) – sambata – duminica 60 lei
grupuri de minim 10 pers. 10 lei – reducere/pers.

Se poate Plătii Cash / Card

Rezervare