PARC AVENTURA

Turele cu ATV sau Buggy vor incepe intr-un tempo lent. Dupa insusirea primelor tehnici de conducere va incepe adevarata distractie. Veti fi condusi de un ghid cu experienta pe un traseu prestabilit unde alterneaza portiunile de drum mai usoare cu cele mai grele, si cele tehnice cu cele de viteza. Putem introduce mici pauze ori de cate ori veti dori sa fotografiati peisajul de vis care va inconjoara.

* minim 2 ATVuri, cu programare
** cu programare

Toti cei care au implinit 16 ani pot conduce un ATV fara experienta anterioara. Doamnele si domnisoarele sunt binevenite si ele la acest program. Va sfatuim sa purtati haine de care nu veti regreta daca se vor murdari pe traseu. Este de preferat sa aduceti haine de schimb pentru drumul catre casa. In timpul turei asiguram casti de protectie. De asemenea e inclusa si benzina sau pelerina de ploaie daca sunt ploi usoare.

Pentru cei care doresc sa mearga fara ghid, este posibil doar dupa retinerea unei sume de 1.000euro sau contravaloarea in lei pana la intoarcerea in bune conditii a vehiculului. Sumele se pot bloca pe card sau cash dupa preferinta.

ture ATV – 1H 160 lei
ture RZR – 1H 350 lei

Se poate Plătii Cash / Card