AIRSOFT - PAINTBALL

Suprafata de desfasurare este de peste 15.000m, si sunt realizate diverse obstacole din pamant, lemn, crengi etc. Va punem la dispozitie replici marca Specna Arms, precum si echipamente de protectie adecvate. Se organizeaza saptamanal activitati airsoft in care va puteti inscrie pana cel tarziu cu o zi inainte de eveniment. Programul va fi anuntat pe website si pe facebook. De asemenea se pot face trageri in poligon, unde se vor putea utiliza replicile, in regim individual. Serviciul este disponibil pe tot parcursul zilei, urmand programul de functionare al parcului, cu exceptia momentelor cand sunt organizate evenimente si care sunt anuntate in avans pe website si facebook. Fiecare participant la poligon va putea sa isi ia acasa tinta de hartie, care este inclusa in pretul de inchiriere replici.
IN CURS DE ACTUALIZARE

Airsoft (strikeball, hardball), este un joc non-comercial, de echipa, militaro-sportiv.
La joc sunt admise persoanele psihic stabile, care au atins varsta de 18 ani, care au propriul armament pentru joc si echiparea necesara si care sunt de acord cu Regulile in cauza.
Sensul jocului: destindere colectiva in cadrul naturii, neutralizarea emotiilor negative si a aspiratiilor agresive, ridicarea dispozitiei in baza discutiilor cu persoane demne, participante la joc.

Obiectivele si derularea jocului
In joc participa doua sau mai multe echipe, inarmate si echipate in conformitate cu Regulamentul dat.
Jocul se deruleaza dupa un scenariu bine determinat anterior, pe un teritoriu deschis. Obiectivele si scopurile jocului, timpul inceperii si opririi, hotarele terenului de joc sunt determinate nemijlocit inaintea inceperii jocului, de scenariul ales sau de echipele participante la joc.
În teritoriul de joc nu se include campusul echipelor. Preventiv, acesta este delimitat cu o coarda alba. Se interzice amplasarea campusului nemijlocit langa zona pozitiilor de lupta, sau o alta pozitionare, care ar intrerupe mersul normal a derularii jocului.
Obiectivele echipei este de a indeplini misiunea impusa de scenariu.
Steagul alb serveste pentru desemnarea echipei ce a capitulat sau a unei parti din ea, sau este atributul parlamentarului (negociatorului).
Derularea jocului, indeplinirea scopurilor indicate, respectarea Regulamentului pot fi contrulate de persoane intermediare, neutre, delegate cu acordul echipelor participante în acest scop. Deciziile si indicatiile arbitrilor (moderatorilor) se bazeaza pe Regulament si sunt obligatorii pentru toti membrii echipelor iar ele nu se pun in discutie pe parcursul jocului.
Jocul se bazeaza pe bunul simt si onestitatea fiecarui participant. În timpul derularii jocului nu sunt admise nici un fel de divergente intre jucatori. Jucatorii care se contrazic in timpul partidei parasesc zona de joc si continua disputele in locul special amenajat sau in campus.

Echipamentul de joc
Se admite utilizarea de catre participanti a oricarui echipament in stil militar din cele care se afla in vanzare sau fabricate de sine statator.
Restrictie obligatorie: toti membrii unei echipe trebuie sa aiba echipament asemanator intre ei pentru a putea fi usor de identificat echipa din care fac parte.
Imbracamintea de tip civil nu este admisa pentru evitarea confuziilor cu eventualii civili reali ce se pot afla în zona de joc sau in apropierea acesteia.
Este obligatorie purtarea ochelarilor de protectie în timpul jocului (vezi art. 8, pct. a). Raspunderea pentru eventualele traume o poarta jucatorul ce a incalcat acest punct al regulamentului.
Jucator eliminat (declarat “mort”)
Jucatorul eliminat imediat trebuie sa imbrace pe cap, gat sau pe armament o panglica de culoare rosie si sa mearga in locul special amenajat, a carui amplasare a fost stabilita inaintea jocului.
Jucatorul eliminat paraseste jocul pe un termen stabilit anterior sau pana la sfarsitul jocului.
Jucatorul eliminat nu are dreptul de a transmite arma, sa imparta munitiile, sa intre in discutie cu jucatorii activi, in afara de cei eliminati, sau sa transmita informatii altor jucatori activi despre inamic si mersul jocului.

Se interzice participarea la joc fara ochelari de protectie.
Se interzice deschiderea focului asupra jucatorilor ce poarta panglica rosie sau a persoanelor ce nu participa la joc (localnicilor, turistilor, curiosilor etc.).
Se interzice clarificarea relatiilor intre jucatori in timpul jocului si in perimetrul zonei de lupta.
Se interzice participarea la jocuri a persoanelor in stare de ebrietate sau sub influenta drogurilor.
Participantii iau la cunostinta si Regulamentul general disponibil la intrarea in parc, prin semnarea acestui document.

tras la țintă – PaintBall – 40 bile 20 lei
tras la țintă – Air Soft – 40 bile 20 lei
PaintBall Grup – 100 bile – echip. complet 45 lei
PaintBall Grup – 200 bile – echip. complet 70 lei
Air Soft Grup – 300 bile – echip. complet 75 lei

Se poate Plătii Cash / Card

Rezervare